Team

Het is geruststellend voor u om een professionele sparringpartner voor uw vragen te hebben; iemand die weet waar hij / zij over praat en uw strategische thema's en sector specifieke kwesties begrijpt.
Door haar uitgebreide netwerk, is Winds of Change in staat om gebruik te maken van specialisten met specifieke kwalificaties, ervaringen en achtergronden nodig voor een bepaalde opdracht.

Gijsbert van Doorn, een Nederlandse registeraccountant (RA), heft verschillende senior managementposities bekleed (CFO, CEO ) in de financiële dienstverleningssector.

Sinds 2011 is hij actief als zelfstandig interim-en restructurings manager, en heeft gedurende deze periode verschillende opdrachten uitgevoerd, waaronder:

 Manager Restructuring & Recovery Duitsland bij SNS Property Finance in Nederland; herstructuren en verkoop van de door onroerend goed tot zekerheid gestelde kredietportefeuille in Duitsland;
Mei 2011 - Januari 2014

 (Interim) Directeur (Geschäftsführer) Überseequartier Beteiligung GmbH, een substantiële vastgoedontwikkeling in Hamburg Duitsland namens SNS Property Finance;
Maart 2013 - Januari 2014

 CEO Amicorp Insurance

 Statutair Directeur van ALL Life Insurance - Seychellen; Gereguleerde off shore Levensverzekeraar met de focus op eenmalige koopsom beleggingsproducten. Werkzaamheden betroffen onder meer het oprichten en verkrijgen van de benodigde vergunningen voor het bedrijf en vervolgens het opzetten van de activiteiten (product ontwikkeling, bedrijfsprocessen, ICT-oplossing, personele bezetting en opleiding van het wereldwijde sales team); Oktober 2013 - heden

 Statutair Directeur van Amicorp Insurance Company - Barbados; Captive Management Verzekeraar die het internationale verzekeringsbedrijf uitoefent als gekwalificeerde verzekeringsmaatschappij. De verzekeraar heeft haar licentie verkregen onder de Verzekeringswet en staat onder toezicht van de Financial Services Commission, welk het mogelijk maakt om een breed scala van kwaliteits captive verzekeringsdiensten aan te bieden; Januari 2014 - heden .

Gijsbert is een inwoner van Curaçao en besteedt een groot deel van zijn tijd in Europa.