Over Ons


Winds of Change heeft de capaciteiten om opdrachten uit te voeren voor organisaties in de financiële dienstverleningssector en om onze specialistische expertise te combineren met grondigheid en snelheid teneinde een uitzonderlijk gerichte en efficiënte service te bieden. Winds of Change benadert elke opdracht met fantasie, initiatief en vastberadenheid. Het zien van het grotere perspectief, terwijl tegelijkertijd een oog voor detail gehouden blijft worden, is de wijze waarop we uw strategische vraagstukken benaderen.

Gijsbert van Doorn is een ervaren senior executive, die in staat is om een (tijdelijke) behoefte in te vullen wanneer bedrijven worden geconfronteerd met leiderschap, financiële of operationele uitdagingen.

Als u geïnteresseerd bent te vernemen hoe Winds of Change u kan helpen om de uitdagingen, waar uw organisatie op dit moment mee wordt geconfronteerd, aan te gaan, neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. We verlenen onze diensten op basis van een uurtarief, een vaste prijs of een success fee, afhankelijk van het type activiteit of de duur van het project, aangezien elk project specifiek is toegesneden op individuele scenario’s en behoeften van de klant.